WORKSHOPS OM FINGERPLANEN

 TEMA

Workshop, Idéudvikling, vidensdeling, oplæg til debat, Fingerplan

ÅR

2018 -2019

KUNDE

Dansk Byplanlaboratorium

LINK

https://www.byplanlab.dk/sites/default/files/Fingerplanh%C3%A6ftet2019_0.pdf

For at styrke debatten om Fingerplanen har Dansk Byplanlaboratorium udarbejdet debatoplægget ”Giv fingerplanen en hånd” om Fingerplanens fremtid. Planværkstedet har i den forbindelse deltaget i, udarbejdet materiale til og hjulpet med tilrettelæggelse af to heldagsworkshops om Fingerplanen med oplæg fra eksperter. Som oplæg til arbejdet på workshoppen udarbejdede vi en række scenarier for udvikling af Hovedstadsområdet. Med afsæt i de to workshops har Planværkstedet efterfølgende udarbejdet et debatoplæg om fingerplanen. Arbejdet er sket i samarbejde med Urban Creators og Dansk Byplanlaboratorium.

 
På de to workshops om fingerplanen drøftede vi 5 udviklingsscenarier og deres konsekvenser. Resultatet fra de to workshops samlede vi i et debathæfte om fingerplanen som du kan se ved at følge linket til venstre .

På de to workshops om fingerplanen drøftede vi 5 udviklingsscenarier og deres konsekvenser. Resultatet fra de to workshops samlede vi i et debathæfte om fingerplanen som du kan se ved at følge linket til venstre.

fingerplanen.jpg